Steun ons en help Nederland vooruit

Evert Bobeldijk

Fractievoorzitter/Raadslid

Ik ben Evert Bobeldijk, 51 jaar, en het is een hele eer om de komende periode fractievoorzitter van D66 in Gouda te mogen zijn. Ik combineer mijn raadslidmaatschap met mijn baan bij Zwerfkei in Woerden en mijn bezigheden met mijn gezin. Een druk, maar heel leuk leven dus.

De afgelopen jaren ben ik als politiek secretaris van D66 in Gouda nauw betrokken geweest bij het reilen en zeilen van onze partij en bij de actuele politiek in onze mooie stad. Ik fungeerde als schakel tussen het bestuur en de fractie en wethouder.

Ik heb mijn wortels in het bedrijfsleven en streef dus vanzelfsprekend naar een zo liberaal mogelijk ingestelde overheid. Ik geloof in de eigen kracht van mensen, maar verlies degenen die minder goed voor zichzelf kunnen zorgen niet uit het oog. Juist ook voor die groep moet de gemeentelijke overheid er zijn.

In de komende periode hoop ik met een geweldig team een bijdrage te leveren aan het nog duurzamer maken van Gouda en de inwoners nog actiever te betrekken. Met elkaar maken we onze stad nog aantrekkelijker!

Verantwoordelijk voor de onderstaande portefeuilles en inhoudelijke thema’s:

  • Werk en Inkomen
  • Mobiliteit en Economie
  • Erfgoed en water in de binnenstad

0653544678

Meer van Evert Bobeldijk