Steun ons en help Nederland vooruit

Bouwen aan een stad zonder verbinding is als bouwen zonder fundering.

Mensen maken de stad, onze stad. Ik ben trots om in Gouda te wonen. Een stad met een grote diversiteit aan inwoners, bedrijven en verenigingen. We maken de stad samen. Daar heb ik aan bijgedragen als oprichter van GoudApot en door mij vrijwillig in te zetten voor verschillende initiatieven.

Sinds eind 2015 ben ik actief voor D66 Gouda. Zowel als bestuurslid campagne en communicatie, als meedenker bij de fractievergaderingen waar ik de nodige input lever door aan te sluiten bij het debat.

Binnen en buiten Gouda heb ik een groot netwerk, ook onder jongeren, een groep die vaak wordt vergeten. Hierdoor ben ik op de hoogte van wat er speelt en hoop ik te kunnen spreken namens ons Gouwenaars.

Het is nu tijd om mijn ervaringen en netwerk te bundelen en de stap naar het raadslidmaatschap te maken. Via WhatsApp, Telegram enzovoorts hoop ik het best bereikbare raadslid van Gouda te zijn op 0628107409. Graag wil ik mij ook richten op digitalisering, privacy en toegankelijkheid van de stad en informatie in alle denkbare vormen. Last but not least, samen maken we de stad mooier en aangenamer!

0628107409

Meer van Bram Talman