Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 3 oktober 2021

Presentatie kandidaat raadsleden

Graag nodigen we onze leden van harte uit voor de presentatie van onze kandidaat raadsleden op donderdag 7 oktober om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur, we starten stipt om 20 uur) in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79, te Gouda. De kandidaten zullen zich kort aan je voorstellen en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Vanaf 16 oktober kunt u als lid digitaal stemmen over de volgorde van de lijst. U krijgt hiervoor te zijner tijd een uitnodiging per mail.

Campagnesessie 

Na de presentatie van de kandidaten gaat het campagneteam onder leiding van Frank de Pont graag met je in gesprek over de verkiezingscampagne door middel van een korte brainstormsessie. We willen rond 22.00 uur de bijeenkomst afsluiten.

 

Tot 7 oktober!

Bestuur D66 Gouda