Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 30 april 2019

Last Man Standing van Mind

D66 Gouda wil grag de aandacht vestigen op de actie van Last Man Standing en D66 Gouda lid Robert van Beek.

Hieronder een bericht van Robert:

https://wijzijnmind.nl/lastmanstanding

Als kinderpsychiaters sta ik achter het belangrijke werk van MIND en dit wil ik laten zien door ook letterlijk te gaan staan voor deze organisatie en de jongeren waar zij voor opkomen.

Wat is MIND?

Ruim 40 procent van de Nederlanders heeft ooit psychische klachten gehad. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doen we door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. Samen met cliënten- en familieorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderzoekers, ambassadeurs en donateurs. MIND is een initiatief van Fonds Psychische GezondheidKorrelatie en MIND Landelijk Platform.

Om geld voor dit goede doel in te zamelen doe ik ook mee aan de actie Last Man Standing en zal ik op 22 juni a.s. proberen zo lang mogelijk op een paal te blijven staan (zie foto hieronder voor een impressie van de actie van vorig jaar). Mijn actie kan je steunen door een donatie via de link

Als je tijd en zin hebt kan je mij, en al die anderen die meedoen, komen steunen en aanmoedigen op 22 juni op Strand Horst (net onder Harderwijk)

Groeten Robert van Beek