Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 12 november 2018

Discussiewandeling D66

Zaterdag 3 november hebben 9 D66’ers een mooie wandeling gemaakt door de Goudse natuur. Er stond een aangenaam zonnetje.

Tijdens de wandeling werden verschillende vraagstellingen besproken: lokale, zoals over de bereikbaarheid van de gemeente en jeugdvoorzieningen; nationale, zoals over de mogelijkheden om problemen met obesitas te verhelpen of over kinderuitzettingen; en internationale, zoals over de uitbreiding van Europa.

Het directe resultaat, naast een betere gezondheid, was vooral een beter begrip van de problematiek en het beter leren kennen van elkaar. We zijn van plan om zo’n activiteit vaker in het jaar te organiseren. Wellicht dat de plannen dan uiteindelijk zo uitgewerkt zijn dat ze werkelijk ook de wereld beter maken.

Graag tot de volgende keer!