Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 29 augustus 2018

Werkbezoek Tweede Kamerlid Rens Raemakers (D66) in Gouda

Woensdag 29 augustus brengt Rens Raemakers een werkbezoek in Gouda. Het werkbezoek staat in het teken van de transformatie in de jeugdzorg, de participatie van jongeren hierbij en de relatie tussen veiligheid en zorg.

Het bezoek wordt inhoudelijk begeleid door JSO uit Gouda. Inhoudelijk terugkoppeling vindt plaats door Horizon/JSO en de ervaringsdeskundigen van Expex. De onderwerpen veiligheid en zorg worden nader vorm gegeven aan de hand van het project Jouwzorg, een aanpak waarbij jongeren in de Jeugdzorgplus en het gezin samen een zelfgekozen vorm van hulpverlening kiezen.

Vanuit de Goudse gemeenteraadsfractie schuiven Evert Bobeldijk en Egbert Jan Kuijlaars aan. U kunt deze week een verslag van dit werkbezoek verwachten op deze website.

Egbert Jan Kuijlaars