Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 juni 2018

D66 stelt artikel 38 vragen over parkeerproblemen Kadebuurt

Op 28 juni verscheen in het AD een artikel over parkeerproblemen in de Kadebuurt. In een deel van deze buurt geldt een vergunningensysteem, in de rest van de buurt is parkeren niet gereguleerd.

Verschillende buurten in Gouda, die direct aan de vergunningenring grenzen ervaren overlast van parkerende bezoekers die een gratis plekje zoeken, en van parkerende bewoners uit het vergunningengebied.

D66 heeft in het verkiezingsprogramma “Optimistisch Gouda” opgenomen dat, om deze problematiek aan te pakken, gestreefd wordt naar een tweede vergunningenring met duidelijk lagere tarieven dan in de eerste ring. Vandaar dat we, in lijn met het programma, vandaag vragen hebben gesteld aan het college naar aanleiding van het AD artikel.

AD-https://gouda.d66.nl/content/uploads/sites/103/2018/06/Kadebuurt38.pdfartikel

Artikel 38 vragen Bobeldijk