Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 maart 2018

Canvassen Korte Akkeren

17 februari 2018 gingen we met 9 Democraten op stap in de wijk Korte Akkeren. De gesprekken waren divers. Sommige inwoners gaven duidelijk aan niet meer te stemmen omdat ze in Den Haag toch doen wat ze zelf willen. Anderen beginnen zich te oriënteren richting de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart en waren blij met de folder met de speerpunten van het verkiezingsprogramma D66 Gouda (link naar pdf op website maken?)

Tijdens onze gesprekken gaven mensen aan dat ze fijn wonen in de wijk.
Een veel voorkomende reactie ging over de drukte op de Koningin Wilhelminaweg. ‘S ochtend en einde van de middag staan de auto’s stil door de slechte doorstroom bij de rotonde bij Rotterdamsbrug en N207. Als het niet druk is op deze weg, rijden veel automobilisten te hard op deze weg.

Sommigen gaven aan dat er veel werd ingebroken. Gelukkig is dit de afgelopen periode sterk afgenomen.